Karácsony pompába öltöztetett fényűző szoba fenyőfával, koszorúval és kandalló díszítéssel.

0 comments | Írta szerző: Loft & Vintage

Fotó forrása:  Bakhrom Tursunov on Unsplash

 

KARÁCSONYI KOSZORÚ KAVALKÁD – I. RÉSZ: MESÉS KARÁCSONYI KOSZORÚK, ÉS GIRLANDOK AZ AUTENTIKUS, TÉLI, NATÚR STÍLUS KEDVELŐINEK

Az advent nem lehet teljes egy szép kopogtató nélkül, ahogyan a karácsonyi koszorúk, karácsonyi ajtókopogtatók, karácsonyi girlandok izgalmas hangulata sem maradhat ki az ünnepi díszítésből. Cikkünkben most bemutatjuk kedvenceinket - a természetes, natúr megoldásoktól kezdve, a különleges gyümölcsökkel és bogyókkal díszített darabokon át a modern, LED-világítással is kombinált extra darabokig. Amit most olvasol, ez a cikksorozatunk első része, ahol a télies, natúr hangulatú, autentikus darabokat válogattuk össze Nektek - de ha valami extrábbra vágytok, akkor ki ne hagyjátok a második részt sem…

Tarts velünk Te is, ha már dekorálnál - de még nem találtad meg az igazit!

A karácsonyi koszorúk és girlandok elengedhetetlen kellékei az ünnepi díszbe öltöztetett otthonainknak, elegáns üzlethelyiségeinknek. Természetesen készíthetsz te magad is mutatós karácsonyi ajtódekoráció megoldásokat, ám ha igazán szépet, időtállót szeretnél, és nem rendelkezel kellő idővel, akkor inkább bízd ezt a profi gyártókra, akik idén is ámulatba ejtő kínálattal nyűgöznek le bennünket, ami a rendkívül látványos, kreatív és gyönyörű karácsonyi fenyő ajtódísz, karácsonyi girland és karácsonyi gyertyagyűrű kínálatot illeti!

Milyet válasszatok? A döntést teljes mértékben a saját ízlésed és a már meglévő díszeid határozhatják meg. Az itt bemutatott termékek zömére jellemző a „real touch” hatás, tehát a valódi növényt nemcsak külsőleg utánozza le, hanem még tapintásra is. Épp ezért hosszútávú, időtálló befektetés minden prémium minőségű karácsonyi ajtókopogtató és girland – hiszen a kiválasztott dísz megfelelően tárolva akár éveken át díszítheti majd az ajtónkat vagy az ünnepi asztalt.

Kezdjük a legegyszerűbbekkel, a natúr és rusztikus stílushoz illő fenyőalapú, legfeljebb csak tobozokkal díszített karácsonyi ajtódekorációk és koszorúk natúr válogatásával, majd innen haladjunk a különlegesebb, gazdagabb változatokig - melyek természetesen nem csak az ajtó, hanem az ünnepi asztal, vagy az előszoba ékes díszei is lehetnek.

NATÚR FENYŐ KOSZORÚK, AJTÓKOPOGTATÓK ÉS GIRLANDOK

Karácsonyi, vidéki stílusú műnövény fenyő koszorúk.

Fotó: Loft & Vintage 

A növényekből, különösen a téli örökzöldekből készült adventi koszorúk, ajtókopogtatók már évszázadokkal ezelőtt is az emberek a fény, a tavasz iránti vágyakozásának szimbólumai voltak, majd később, a kereszténység elterjedésével vallási jelentőséget is kaptak. A fenyők mellett természetesen más alapanyagok is helyet kaptak, s kapnak mind a mai napig a karácsonyi koszorúk, és girlandok elkészítésekor. Ebben a természetes, natúr kollekcióban a koszorúk fő alapanyaga a különböző fajtájú mesterséges műfenyők, melyeknek legtöbbje magas minőségű, egészen természetes hatású, “real touch” megoldással készült.

Vidéki stílusú, natúr fenyő műnövény karácsonyi koszorúk és ajtókopogtatók.

Fotó: Loft & Vintage 

Az ezüst-, vörös- illetve lucfenyőből készült natúr díszek mellett, olyan izgalmas változatok is fellelhetők a kollekcióban, mint például a háncsból készült karácsonyi koszorú, de a gyönyörű babérkoszorúk is ízléses, szolid adventi dekorációk lehetnek. Némelyik modellt apró fenyőtobozokkal is ellátták, másokon apró, fém karácsonyi díszek lógnak. Ezek a természetes, karácsonyi koszorúk nemcsak az ajtókat díszíthetik: a közepükbe helyezett LED gyertyával egy rusztikus, vidékies ünnepi asztal gyönyörű díszei is lehetnek, bármelyiket is választjuk!

AMIKOR A BOGYÓKÉ A FŐSZEREP

 Vidéki stílusú, karácsonyi fenyő műnövény koszorúk, és girlandok piros bogyós díszítéssel.

Fotó: Loft & Vintage 

A természetes hatású karácsonyi ajtódísz tökéletes választás bármely térbe! A teljesen natúr fenyő változatokat azonban, még a természetes stílusnál, hangulatnál maradva is fel lehet dobni különböző bogyókkal, apró tobozokkal, fagyönggyel. A piros bogyók szépen kiegészítik az örökzöldek látványát, felidézve a karácsony klasszikus színkombinációját. A jegenyefenyő, a bukszuság zöldjéből elővillanó tűzpiros bogyós termések egyszerűségével igazán meghitt ünnepi hangulatot varázsolhatunk.

SZIKRÁZÓAN FAGYOS

Vidéki sílusú, natúr, karácsonyi fenyő műnövény koszorúk fagykristályokkal. Fotó: Loft & Vintage 

A havas-jeges téli hangulatot megidéző karácsonyi dekorációk sokunk kedvencei, pláne, ha szépek és valóban jó minőségű alapanyagokból készültek. Natúr szépségénél fogva bármely enteriőr stílusába, hangulatába beleillik, a vidéki, rusztikuson át a loft, a modern, de még a glamouros, elegáns terekbe is. Az itt található termékeken fagyot idéző csillámok, jeget utánzó kristályok emelik be a tél jellegzetességeit a díszek közé.

FAGYÖNGY ALATT...

 Vidéki stílusú, karácsonyi fagyöngy koszorú, és csöngő.

 Fotó: Loft & Vintage 

A szokások szerint, aki a fagyöngy alatt csókot kap, megtalálja az örök szerelmet. Ha nem is hiszel az ilyen babonákban, a fagyöngy fehér bogyójának és leveleinek harmóniája vitathatatlan. A növényből készült koszorúk és girlandok nemcsak azok számára lehet kedves, akiknek fontos a tradíció, de a rusztikus, vidéki stílusú otthonok ünnepi díszítésére is kiváló választás. Ugyancsak ajánljuk rendezvények, vendéglátóhelyek karácsonyi dekorálásához.

A BÉKE ÉS A DICSŐSÉG BABÉRJAI

 Vidéki stílusú, babér műnövény koszorú, csüngő és girland.

Fotó: Loft & Vintage 

A hervadhatatlan babér ágából font koszorúk már az ókori görögök óta az elismert érdemek örök jutalma, a dicsőség fontos jelképe. A babérlevelek örökzöld szépsége pedig a karácsony ünnepéhez is kapcsolódik: az ókori rómaiak Apolló isten szent növényeként tartották számon, de már Krisztus születése előtt a kelta és a germán téli ünnepek fontos dekorációs eleme is volt, mely egyben az élet körforgását és a természet újjászületését is szimbolizálja. A Bibliában is ez utóbbi szerepét töltötte be, amikor a Noé által kiküldött galamb babérággal a csőrében tért vissza az özönvíz után.

A deres hatású, prémium minőségű, mű babérlevelekből font ízléses karácsonyi koszorú egy gyönyörű kézműves termék, bájos apró tobozokkal és ezüst csengőcskékkel, mely évről évre dísze lehet ünnepeinknek.

AZ ASZTAL POMPÁJA

 Vidéki sítílusú, fenyő műnövényből készült karácsonyi asztali gyertyagyűrűk.

Fotó: Loft & Vintage 

A mutatós karácsonyi kopogtatók és koszorúk mellett kisebb átmérőjű gyertyagyűrűkkel is díszíthetünk. A Woodland Berry karácsonyi kollekciót maga a színtiszta természet: a fenyőágak és tobozok mellett központi szerepet töltenek be a klasszikus karácsonyi piros bogyós termések, mint a csipkebogyó vagy a madárberkenye. A sorozat bármely darabjával klasszikus karácsonyi színvilágba öltöztethetjük otthonunk bármely pontját, legyen az moderneb stílusban berendezve, vagy a klasszikus, hagyományos trendek szerint. A nagyobb, mutatósabb darabok akár vendéglátóhelyek ünnepi, téli dekorációjaként is megállják a helyüket, míg az egészen kicsi asztaldíszek, gyertyagyűrűk a legkisebb szobában, asztalon, polcon is jól mutatnak.

A FÉM SZÉPSÉGE

Rusztikus stílusú, fémből készült karácsonyi dekorációs koszorú.

Az igazi fagyos tél hangulatát, jeges világát eleveníti meg ez a gyönyörű, aprólékos műgonddal készített, kézműves karácsonyi koszorú - mely természetesen nem csak ajtók díszítésére, hanem a szépen felöltöztetett ünnepi enteriőr bármely szegletébe beleillik. Dohányzóasztal, elegáns pult, előszoba, nappali? Ez a páratlanul szép deres fenyőtobozok, téli termések és virágok által inspirált ezüstösen csillogó, glamour stílusú ünnepi kiegészítő a Pine kollekcióból igazán magáért beszél…

A következő részben megismerheted, hogy milyen extra modellek érkeztek még a gyönyörű karácsonyi ajtódíszek, koszorúk, és girlandok ragyogó idei kínálatából!

 

Ide kattintva megtekintheted a Loft & Vintage karácsonyi koszorú és girland kínálatát!

                                                                                                                                     

Szeretnél a karácsonyi koszorúkkal kapcsolatban kérdezni valamit, vagy tanácsra van szükséged? Írj nekünk a shop@loftandvintage.hu címre, vagy küldd el a "Karácsonyi koszorúk" üzenetet SMS-ben a +36 30 400477 telefonszámra, személyre szabott konzultációért, és mi felhívunk. Szívesen segítünk!

 

 

HOZZÁSZÓLÁS ÍRÁSA

HOZZÁSZÓLÁS ÍRÁSA

Közzététel előtt minden hozzászólást ellenőrzünk!