Cégünket, a Loft&Vintage Kft.-t mintegy évtizedes, a korábbi tevékenységeink során megszerzett tapasztalatokra és partneri kapcsolatokra alapozva 2018-ban indítottuk el. A nemzetközi lakberendezési és dekor cégek kínálatának megismerése, valamint az üzlet berendezésben és menedzselésben szerzett tapasztalatok, a szép tárgyak szeretete egyértelműen mutatták az utat:

STÍLUST, ÍZLÉSES, EGYEDI DIZÁJNT KÍNÁLUNK ELEGÁNS WEBES KÖRNYEZETBEN! AZOKHOZ SZÓLUNK, AKIK SZINTÉN UNJÁK A TUCAT DOLGOKAT. EGYÉRTELMŰ PRIORITÁSUNK A FELHASZNÁLÓINK ÉS PARTNEREINK FELHASZNÁLÓI ÉLMÉNYE. HISSZÜK, HOGY EZT SOKAN ÉSZREVESZIK, ÉS ÉRTÉKELIK, HOGY SZÁMUNKRA A "VEVŐ" NEM EGY PÉNZTÁRCA, HANEM A PARTNERÜNK, AKIVEL HOSSZÚ TÁVON LEHETÜNK - ELÉGEDETTEN - EGYMÁS SEGÍTSÉGÉRE.

Webshopunkban állandó jelleggel több tucat nagy nevű gyártó és beszállító termékeiből válogathat, de egyedi igényekhez, projektekhez, díszletekhez 50 partnerünk kínálatát tudjuk ajánlani, lefedve a lakberendezés és dekoráció szinte minden területét.

Fontosnak tartjuk elmondani, hogy 100%-ban magyar tulajdonú, magyarországi alapítású cég vagyunk, nem egy nemzetközi multicég hazai ügyfélszolgálata! Adót és áfát is itthon fizetünk, nem a környező országok valamelyikében. Ha a mi szolgáltatásainkat veszi igénybe, biztos lehet benne, hogy magyar céget támogat!

Ügyfélszolgálatunk mindenki számára igyekszik elérhetőségeink mindegyikén a legjobb szolgáltatást nyújtani. Kérés esetén szívesen adunk tanácsot is.

TERVEZŐKNEK, LAKBERENDEZŐKNEK: fontosnak tartjuk, hogy kiemelten segítsük a tervezőket, hiszen a webshopba beszállítóink teljes kínálatának csak töredékét áll módunkban feltölteni. Ezért érdemes a konkrét keresett tárgyra vagy stílusra opciókat kérni. Emellett a partneri státuszban álló tervezők különleges kedvezményekre is jogosultak!

A FILMSZAKMA intézményei és résztvevői számára a tervezőkkel azonos partneri státuszt kínálunk, hasonló, speciális feltételekkel. Egyedi bútorok, dekor tárgyak, különleges kellékek beszerzésével, megajánlásával tudjuk segíteni munkájukat.

KISZÁLLÍTÁS: mind a normál, mind a nagy méretű termékek esetében a piac legjobb hatásfokú szállítócégeivel, egyedi fuvar esetén pedig bevált partnerrel dolgozunk.

Jelenleg kizárólag webshopként működünk, személyes átvételre nincsen lehetőség.

Boltunkat olyan igényes vevők számára hoztuk létre, akik minőséget keresnek, és nincs kedvük egy óriás piactér rengeteg felkínált termékén átvergődniük magukat, mire megtalálják, amit keresnek. Vevőinket partnernek tekintjük, akik biztosak lehetnek abban, hogy nálunk egyedi és magas minőségű termékeket találnak, gyorsan, és nagyon szép webes felületen, ahol jó böngészni.

Célunk, hogy az első cég legyünk, aki a partnereink eszébe jut, ha egyedi bútort, dekort, világítást vagy akár karácsonyi dekorációt keresnek.

A MOTTÓNK AZ, HOGY CSAK OLYAN TERMÉKET ÁRULUNK, AMIT MI MAGUNK IS MEGVENNÉNK OTTHONRA, AZ IRODÁNKBA VAGY CÉGES KÖRNYEZETÜNKBE. Ez az a minőségi szűrő, ami a hasonló ízlésű embereket már a webshop böngészésekor meggyőzi arról, hogy jó helyen járnak!

Mi pedig legközelebb is itt leszünk. És visszavárunk :)