GY.I.K.
GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK: itt választ kaphatsz a legáltalánosabb kérdésekre fizetés, számlázás, szállítás, rendelés utókezelése témakörökben.
Igen, áraink tartalmazzák az ÁFÁ-t, mind a termékek, mind a szállítás esetében.
Minden esetben áfás számlát állítunk ki, akár magánszemélyként, akár cégként vásárol az ügyfél.
Természetesen. Ehhez a kosár oldalon a jelölt helyeken az új törvények szerint a cég adószámát meg kell adnod. A cég nevét a pénztár folyamat adatok oldalán kell majd megadni, mint számlázási cím.
Nem, vendégként is tudsz vásárolni, de javasoljuk a fiók készítését, mert akkor követni tudod a rendeléseidet, módosítani tudod az adataidat, és új vásárlásnál már közvetlenül a fiókoddal tudsz vásárolni, nem kell beírogatni az adatokat.
Rendelésed összegét webshopunkban jelenleg online bankkártyás fizetéssel: SimplePay (by OTP) fizetési móddal, valamint PayPal segítségével (bankkártyával és Paypal fiókkal), és banki átutalással rendezheted. Rendelésed feldolgozása a fizetés beérkezését követően kezdődik meg. Bővebb tájékoztatást az ÁFSZ 5.5.1 pontjában találsz.
Nem, webshopunkban csak online fizetési opciókat alkalmazunk. Ha nem szereted megadni a kártya adataidat, válaszd az átutalás opciót. Frissítés: 2020.dec.12-től Karácsony napjáig aktiváltuk az utánvétes fizetést, 50.000Ft- os rendelésig választható az opció!
A banki adataink a rendelés visszaigozoló emailben is benne lesznek, de itt is megadjuk. Számlázási cím: Név - Loft&Vintage Kft.; számlaszám: 11742245-80433886-00000000 (OTP Bank); közlemény: a visszaigazoló emailben szerepel a megrendelés száma, ezt kell az átutalás közleményében megadnod!
A normál méretű, futárszolgálattal szállítható termékeinket a GLS futárcég szállítja. A futárméretet meghaladó (nagyméretű és túlsúlyos) termékeket, bútorokat a Bútor-Trans szállítja.
A GLS-sel szállítható legnehezebb termék maximum 40kg tömegű, és nem nagyobb a körmérete, mint 3 méter. Körméret számítása: 2x a rövidebbik oldal, + egyszer a leghosszabb oldal. Általában egy bedobozolt étkezőszék dobozának körmérete van 3 méter körül. A dobozok legnagyobb hossza továbbá nem lehet nagyobb, mint 2 méter. Tehát minden terméket, ami 40kg vagy 3m körméret felett van, bútorszállító céggel szállítunk.
Mindig a szállítócégek pontos árain szállítunk. A GLS-sel szállítható termékeknél is súly alapú a szállítási díj, a nagyméretű és túlsúlyos termékeknél is súly és szállítási zóna alapú a számítás, távolsággal arányosan. A pontos szállítási díjakat a főoldal legalján található lábléc Szállítási információk menüpontjában találod.