GY.I.K.
GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK: itt választ kaphatsz a legáltalánosabb kérdésekre fizetés, számlázás, szállítás, rendelés utókezelése témakörökben.
Igen, áraink tartalmazzák az ÁFÁ-t, mind a termékek, mind a szállítás esetében.
Minden esetben áfás számlát állítunk ki, akár magánszemélyként, akár cégként vásárol az ügyfél.
Természetesen. Ehhez a kosár oldalon a jelölt helyen az új törvények szerint a cég adószámát meg kell adnod. A cég nevét, adatait a pénztár folyamat adatok oldalán kell majd megadni, mint számlázási cím.
Nem, vendégként is tudsz vásárolni, de javasoljuk a fiók készítését, mert akkor követni tudod a rendeléseidet, módosítani tudod az adataidat, és új vásárlásnál már közvetlenül a fiókoddal tudsz vásárolni, nem kell beírogatni az adatokat.
Rendelésed összegét webshopunkban jelenleg online bankkártyás fizetéssel: SimplePay (by OTP) fizetési móddal, valamint PayPal segítségével (bankkártyával és Paypal fiókkal), és banki átutalással, valamint 100.000 Ft értékhatárig utánvétes fizetéssel rendezheted. Rendelésed feldolgozása a fizetés beérkezését követően kezdődik meg. Bővebb tájékoztatást az ÁFSZ 5.5.1 pontjában találsz.
Igen, választható az utánvétes fizetési mód 100.000 Ft-os rendelésig! Efölötti összegnél válaszd az átutalást vagy a kártyás, illetve Paypal-os fizetési módokat.
A banki adataink a rendelés visszaigozoló emailben is benne lesznek, de itt is megadjuk. Számlázási cím: Név - Loft&Vintage Kft.; számlaszám: 11742245-80433886-00000000 (OTP Bank); közlemény: a visszaigazoló emailben szerepel a megrendelés száma, ezt kell az átutalás közleményében megadnod!
A normál méretű, futárszolgálattal szállítható termékeinket a GLS futárcég szállítja, az extrán törékeny, kényes csomagjainkat az MPL törékeny részlegével szállítjuk. A futárméretet meghaladó (nagy méretű és túlsúlyos) termékeket, bútorokat prémium szállítás esetén (2 fő bútorszállító, helyrevitel, kicsomagolás, eltakarítás) a Bútor-Trans, normál express szállítás esetén a Dachser szállítja.
A GLS-sel szállítható legnehezebb termék maximum 40kg tömegű, és nem nagyobb a körmérete, mint 3 méter. Körméret számítása: 2x a rövidebbik oldal, + egyszer a leghosszabb oldal. Általában egy bedobozolt étkezőszék dobozának körmérete van 3 méter körül. A dobozok legnagyobb hossza továbbá nem lehet nagyobb, mint 2 méter. Tehát minden terméket, ami 40kg vagy 3m körméret felett van, bútorszállító céggel szállítunk.
Mindig a szállítócégek pontos árain szállítunk. A GLS-sel szállítható termékeknél súly alapú a szállítási díj, a nagyméretű és túlsúlyos termékeknél (MPL illetve Bútor-trans) súly és körméret (térfogatsúly) alapú a számítás. A rendelésre vonatkozó pontos szállítási díjat a kosár oldal "Mutasd a szállítási díjat" gombján előre le lehet kérni.